Reinholdt Bridge - ... sans for oplevelser Home   |   Site map   |   Search

Kołobrzeg

Kolobrzeg er en by i den vestlige provins, Western Pomerania, ved udmundingen af floden Parsêta tæt på Østersøen. Byen dækker et areal på 2.567 hektar og ligger direkte ved havet. Kolobrzeg har omkring 50.000 fastboende (i sommeren stiger dette tal til omkring 140.000). Kolobrzeg er efter sigende den smukkeste polske kurby, hvilket den har været betragtet som, i mere end 200 år. Før krigen fik byen navnet "Baltic Pearl". Byen er kendt som kurby og Mikroklimaet her har et overflod af jod og salte, hvilket har en therapeutisk og forebyggende effekt på luftvejs- og hjertekarsygdomme. Desuden er Pomorski havvandet et af de reneste vande i Polen.

Talrige parker og blomsterudsmykkede torve med fontainer gør Kolobrzeg til en dejlig grøn og smuk by. En af de smukkeste grønne parker er Stefan Zeromski parken, der løber langs ”Seaside Avenue”, hvor du kan nyde både de gamle træer i parken, ligesom du også har den brede smukke sandstrand.

Et fantastisk sted for cyklister og fodgængere. Seaside Avenue er forbundet med cykelstier, der strækker sig langs kysten til Podczela. Skoven strækker sig ligeledes med sine gamle smukke ege-træer, som den har gjort i tusindvis af år. En del af skoven syd for vejen er belagt med stier, der rækker helt til Koszalin. Fiske entusiaster har mulighed for at opleve glæden ved at fiske i havet eller Parzetafloden, der ikke så sjældent kaster en laks eller ørred af sig.


Hotel New Skanpol i Kolobrzeg

*** Lækkert Dansk-Polsk hotel beliggende i hjertet af byen Kolobrzeg. Hotellet har 168 værelser, herunder 108 dobbeltværelser, 42 enkeltværelser med balkoner og en ekstra seng, 4 enkeltværelser, 10 studios, 4 suiter. Alle værelser er udstyret med telefon, TV og badeværelse med brusebad og toilet. Hotellet har:

     * Air-conditioneret restaurant ”Skandinavien”.
    * Café.
    * Underground Disco Night Club - den mest populære Diskotek i Kolobrzeg.  
    * Wellness Center.
    * Frisør
    * 5 konferencelokaler.
    * Fitness afdeling.
    * Parkering.
    * Elevator.
    * Gratis PC / internet i lobbyen.
    * Nogle værelser med gratis internetforbindelse.    
    * Gratis opbevaring af værdier.
    * Vaskeri service.
    * Billard og Bordtennis.

lejr-skole.dk entrance lejr-skole.dk room lejr-skole.dk massage lejr-skole.dk Night Club Undeground

www.newskanpol.pl