Reinholdt Bridge - ... sans for oplevelser Home   |   Site map   |   Search

Historie

Moderfirmaet til lejr-skole.dk, Reinholdt Bridge & Travel www.reinholdt-bridge.dk , medlem af rejsegarantifonden nr. 1562, har eksisteret siden 2001. Firmaet har sendt flere end 250 grupper afsted på bridgerejser, hvor deltageren kombinerer sin hobby, bridge, med daglige kulturelle interesser. Reinholdt Bridge & Travel udbyder alle typer af rejser og har afholdt alt fra én-dagsture til Flakfortet med god mad, bridgeturnering og vin til 19 dages rejser til Laos, hvor der spilledes bridge, alt imens man sejlede ned ad Mekong Floden!

Siden 2006 har firmaet ligeledes udbudt rejser til skoler og institutioner i området Western Pommerania i Polen, og det var her, at lejr-skole.dk opstod. Der er let adgang til regionen, hvad enten man kører i bus fra Jylland eller Sjælland, eller sejler til Swinoucie. I dag er arbejdsfeltet udvidet til også at omfatte andre regioner i Polen, hvor vi har sendt flere grupper afsted med fly eller bus til Warszawa, Krakow eller på skiture til Zakopane.

Sjovt nok, er Polen vores absolut mest solgte produkt, hvorfor vi kalder os eksperter på regionen! Og så er den ene halvdel af lejr-skole.dk, Jarek Witkowski, fra Polen, og han har sit daglige virke som marketings direktør på det flotte 3* Hotel Newskanpol.