Reinholdt Bridge - ... sans for oplevelser Home   |   Site map   |   Search

Eksembler på rejser

Tilbud 2013           Tilbud 2012            Tilbud 2010            Tilbud 2009           Tilbud 2008           

Tilbud 8 på dages ski- og kulturrejse til Zakopane og Krakow 3.-10. marts 2013  ( Glostrup d. 4. juni 2012 )

Produkt
Studietur til Zakopane og Krakow for 29 personer.


Rammer og indhold:

- Fly København-Krakow-København. DY 3560 kl. 11.30. d. 3. marts. Retur DY 3561 d. 10. marts kl. 13.30. Flyvetiden varer 1½ time.
- Transfer Krakow-Zakopane.
- 5 nætter på pensionat ”Jan & Teresa” i Zakopane inkl. ½-pension.

http://www.harendazakopane.pl/index.php?strona,menu,pol,glowna,1332,0,1357,trasy,ant.html
- Liftkort, skipas til Mountain Harenda, ski, støvler og stave i fire dage.
- Overnatning i double, triple og 4-personers rum.
- Transfer Zakopane-Krakow.
- 2 nætter på ”Goodbye Lenin Hostel” i centrum af Krakow inkl. morgenmad. I indlogeres på en 12-personers stue til drengene, en 12-personers og 4-personers stue til pigerne, samt 2x enkeltværelse til lærerne.
- City-tur med dansk guide i 3. timer d. 8. om eftermiddagen eller 9. om formiddagen.
- Transfer Krakow-lufthavn.
- Afgift til rejsegarantifonden og konkursforsikringer for Norwegian.
- I bliver udstyret med 2 stk. polske simkort og et telefonnummer til Jarek. Han taler flydende engelsk og kan hjælpe jer med, hvad der nu må opstå.


Pris: Kr. 3200,- pr. person


Tilbud til Sorø Husholdningsskole ( Glostrup d. 10. januar 2012 )

Produkt
Studietur til Krakow 09.-14. september 2012 for 100-112 personer.

Rammer
Vi får fragtet en polsk bus til Danmark, som henter jer på skolen. Der bruges udelukkende flotte
og pæne busser, som vi kan stå inde for.

I er indlogeret på 3* Hotel Fero, og flg. er inkluderet i tilbudsprisen:
|
- Transport i busser fra Sorø – Krakow t/r. Busserne bliver på destinationen, så de kan bruges til udflugter.
- 5 nætter på *** Hotel Fero Express beliggende 11 km fra Krakow centrum. www.ferohotele.pl
- 5 x morgenbuffet - continental buffet. Skinke, ost, musli, yoghurt, noget varmt som pølser, og/eller bacon og røræg, frugt og grønt, samt diverse brød.
- 4 x med 2-retters dinner.
- 5 x frokostpakke inkl. 1 stk. drikkevare og frugt.
- Udflugt til saltminen Wieliczka, incl. Indgang og engelsk guide, samt transport t/r. Turen er en halvdagstur og tager ca. 4-4½ time inkl. transport.
- Udflugt til Auschwitz inkl. lokalguide, headphones, samt transport t/r. Turen er en ¾-dags tur og varer ca. 5½ time inkl. transport.
Prisen er baseret på 50 personer i hver bus og indkvartering i dobbeltværelser på hotellet Fero Express. Der kommer et tillæg på kr. 105,- pp. per. nat for enkeltværelse. Udover nævnte faktorer som mad, kørsler, udflugter og færgetransport, er alle vejafgifter i Polen og Tyskland dækket. Desuden alle afgifter til rejsegarantifonden. Hviletidsmæssigt er Polen omfattet af alle krav for EU-lande, ligesåvel som forsikringsregler for EU-lande er overholdt. Der må max. Være 55 passagerer i hver bus.
I bliver hentet af bussen på skolen. Vi bruger udelukkende flotte polske busser, hvilket holder udgifterne nede.

Pris for ovenstående: Kr. 2795,- pr. person.

Udover ovennævnte udflugter, kan vi også foreslå flg:
- Rundtur I Krakow med dansk guide eller Kazimierz gammel jødisk bydel.
- Heldagstur til Zakopane.
- Tømmerflådesejlads.
Krakow er u-udtømmelig!Tilbud til Sorø Husholdningsskole ( Glostrup d. 17. juni 2010 )

Produkt
Studietur til Kolobrzeg 20.-24. september 2010 for 95-110 personer.

Rammer
Vi får fragtet to polske busser til Danmark, som henter jer på Sorø Husholdningsskole d. 20. september om morgenen. Forsikrings- og hviletidsmæssigt er polen omfattet af alle krav for EU-lande. I kører fra skolen i Sorø kl. 07:00, da I skal have færgen Gedser-Rostock kl. 09:00. I er i Rostock kl. 10:45, hvorfra det tager 5-6 timer at komme til Kolobrzeg. I er indlogeret på *** Hotel Newskanpol fra d. 20.-24. september. Afrejse fra hotellet d. 24. september. Færge kl. 15.00 fra Rostock. Vi sørger for, at busserne kommer tilbage til Polen.

Generelt
Stor morgenbuffet hver dag indeholdende bacon, scramble æg, bacon, ost og mange slags pølser – både som pålæg og varme pølser. Desuden flere morgenmads produkter som cornflakes mm, flere slags brød og frugt. Morgenbordet indeholder også det Østeuropæiske inspireret morgenbord med rå fisk etc. Kaffe, te, flere slags juice og vand. Middagen på hotellet er buffet. Indeholder 2 forretter, 2 supper, 2-3 slags kød, mangfoldigt salatbord, ris, kartofler eller noodler. Desuden dessert, kaffe og te.

Mandag d. 20. september
Der er ikke programsat noget – det har været en lang dag!

Tirsdag d. 21. september
10.00-13.00:
Aktiviteter som I har ønsket. Dog skal antallet bookes til os, så vi kan reservere tider for
Sportsaktiviteter på Sports Hotel Millenium (www.sport.kolobrzeg.pl).
Priser for disse aktiviteter er ikke indregnet i arrangementet. Se disse længere nede. Jeg har inkluderet
konferencerum på hotellet til at tegne/male i.
Frokostpakke fra hotellet, der består af 2 sammenklappede sandwichs med kød og salat, 1 stk. frugt, 1
juice/vand, og 1 candy-bar.

Onsdag d. 22. september
09.00
Kulturudflugt til Darlowo, der har danske aner i form af Erik af Pommeren.
I starter vi fra hotellet kl. 09.00 og kører ud mod kysten til Darlowo, der ligger ved Wieprza-flodens
udmunding. (Vi kan dog ikke se havet fra byen). Her går vi tilbage i Danmarkshistorien til 1400 tallet og besigtiger bl.a. det slot, der i årevis var de pommerske fyrsters residens. I dag er en del af slottet indrettet til et egnsmuseum, hvilket I vil besøge. Den gotiske Mariakirke, hvor den danske konge, Erik af Pommern, ligger begravet, skal I ligeledes opleve. Entre er inkluderet. Vi har reserveret plads til jer på restaurant, Eryk, i Darlowo. Dvs. at de ved, at vi kommer med en gruppe på ca. 100, vi skal blot give besked om hvornår. Alle får en polsk suppe + en hovedret med pommes frites og salat + vand. Dette er inkluderet i arrangementet, ligesom bustransport t/r også er
inkluderet. 21.00: Diskotek åbent kun for jeres gruppe. Drinks for egen regning.

Torsdag d. 23. september
10.00-12.00
Sportsaktiviteter. I informerer os om ønsker.
13.00
Besøg på hotel- og restaurationsskolen i Kolobrzeg kl. 13.00. Rundvisningen vil være på engelsk. Frokostpakke fra hotellet, der består af 2 sammenklappede sandwichs med kød og salat, 1 stk. frugt, 1 juice/vand, og 1. candybar. Kl. ? Fodboldkamp mod et polsk hold Kl. 18:00 Grill-party i Yact-havnen.
Menu:
Svinekotelet, grillede pølser, 2 slags røget fisk, salat, kartoffelsalat og ét stk. drikkevare.

Fredag d. 24. september
I får en frokostpakke med fra hotellet, der består af 2 sammenklappede sandwichs med kød og salat, 1 stk. frugt, 1 juice/vand og 1 candy-bar. Bussen kører jer til Rostock, hvorfra I tager færgen til Gedser. Turen slutter på Sorø Husholdningsskole.

Pris: Kr. 2495,- pr. person. Prisen er baseret på 95-110 deltagere.

Prisen er baseret på overnatning på *** Hotel Newskanpol i dobbeltværelser. Der kommer et tillæg på Euro 15 i døgnet pr. enkeltværelse pr. nat. Hotellet er et kurhotel, så der er masser af muligheder for massage mm. I kan se på: www.newskanpol.pl. Udover alle ovennævnte faktorer, som mad, kørsler, aktiviteter og færgetransporten, er alle vejafgifter i Polen og Tyskland dækket. Desuden alle afgifter til rejsegarantifonden. Hviletidsmæssigt er polen omfattet af alle krav for EU-lande, ligesåvel som forsikringsreglerne for EU-lande er overholdt. Da vi ikke kan være flere end 51 personer i hver bus, vil vi i stedet hyre en bus til 67 personer, hvis vi når op over 102 deltagere. Busserne henter jer på skolen, hvor chaufførerne ankommer dagen før, da de ellers ikke kan overholde hviletidsbestemmelserne.


Tilbud til Sorø Husholdningsskole  ( Glostrup d. 30. januar 2009 )

 
Produkt
Studietur til Kolobrzeg 13.-18. september 2009 for ca. 80 personer.

Rammer
Vi får fragtet to polske busser til Danmark, som henter jer på Sorø Husholdningsskole d. 13. september om morgenen. Forsikrings- og hviletidsmæssigt i polen er omfattet af alle krav for EU-lande. I skal køre fra skolen i Sorø kl. 07:00, da I skal have færgen Gedser-Rostock kl. 09:00. I er i Rostock kl. 10:45, hvorfra det tager 5-6 timer at komme til Kolobrzeg. I er indlogeret på *** Hotel Newskanpol fra d. 13.-18. september. Afrejse fra hotellet d. 18. september kl. 07:00. Færge Rostock-Gedser kl. 13:00. I kan påregne at være på skolen igen kl. 17:00. Herfra sørger vi for, at busserne kommer tilbage til Polen.

Generelt
Stor morgenbuffet hver dag indeholdende bacon, scramble æg, bacon, ost og mange slags pølser – både som pålæg og varme pølser. Desuden flere morgenmads produkter som cornflakes mm, flere slags brød og frugt. Morgenbordet indeholder også det Østeuropæiske inspireret morgenbord med rå fisk etc. Kaffe, te, flere slags juice og vand. Middagen på hotellet er buffet. Indeholder 2 forretter, 2 supper, 2-3 slags kød, mangfoldigt salatbord, ris, kartofler eller noodler. Desuden dessert, kaffe og te.

Søndag d. 13. september
Der er ikke programsat noget – det har været en lang dag!

Mandag d. 14. september
Sportsaktiviteter på Sports Hotel Millenium (www.sport.kolobrzeg.pl). I kan f. eks spille to ”landskampe” i fodbold mod nogle polske hold. De ene kunne være mixhold. Ellers kan man svømme i svømmehallen, spille basket etc. Prøv at se hjemmesiden – den er dog kun på polsk! Frokostpakke fra hotellet, der består af 2 sammenklappede sandwichs med kød og salat, 1 stk. frugt, 1 juice/vand, og 1 candy-bar. I prisen er der indregnet baneleje til to fodboldkampe, officiel dommer samt udgift til præmier (pokaler). Vil I spille volley, basket eller gå i svømmehallen, skal der betales for det. Det koster ca. 10 Zloty pr. time for svømmehallen. Zlotyen står pt. i kr. 1, 67.

Tirsdag d. 15. september
Kulturudflugt til Darlowo, der har danske aner i form af Erik af Pommeren. I starter vi fra hotellet kl. 09.00 og kører ud mod kysten til Darlowo, der ligger ved Wieprza-flodens udmunding. (Vi kan dog ikke se havet fra byen). Her går vi tilbage i Danmarkshistorien til 1400 tallet og besigtiger bl.a. det slot, der i årevis var de pommerske fyrsters residens. I dag er en del af slottet indrettet til et egnsmuseum, hvilket I vil besøge. Den gotiske Mariakirke, hvor den danske konge, Erik af
Pommeren, ligger begravet, skal I ligeledes opleve.
I spiser lidt sen frokost på Bernstein Slotspalads på tilbagevejen til Kolobrzeg, hvor der serveres en lækker 3-retters menu på Bernstein Slot og Palads inkl. ét stk. drikkevarer. Vi har hyret en god guide, Jurek, som vi har brugt flere gange i Polen. Han taler både et flydende engelsk og et meget forståeligt svensk. Han vil under turen til og fra Darlowo fortælle lidt om Polen og dets historie, infrastruktur, konsekvenser af EU, mm. I er også velkomne til selv at spørge løs… Turen er en heldagstur.
Påregn at spise senere middag på hotellet, da I er ret mætte!

Onsdag d. 16. september
Besøg på hotel- og restaurationsskolen i Kolobrzeg. Rundvisningen vil være på engelsk. Frokostpakke fra hotellet, der består af 2 sammenklappede sandwichs med kød og salat, 1 stk. frugt, 1 juice/vand, og 1.

Torsdag d. 17. september
Dagen er til fri afbenyttelse. Frokostpakke fra hotellet, der består af 2 sammenklappede sandwichs med kød og salat, 1 stk. frugt, 1 juice/vand, og 1. Kl. 18:00 holdes grill-party nede i Yact-havnen.
Menu:
Svinekotelet, grillede pølser, 2 slags røget fisk, salat, kartoffelsalat og ét stk. drikkevare.

Fredag d. 18. september
I får en frokostpakke med fra hotellet, der består af 2 sammenklappede sandwichs med kød og salat, 1 stk. frugt, 1 juice/vand og 1 candy-bar. Bussen kører jer til Rostock, hvor I tager færgen til Gedser. Turen slutter på Sorø Husholdningsskole.

Pris: Kr. 2895,- pr. person. Prisen er baseret på 80 deltagere.

Prisen er baseret på overnatning på *** Hotel Newskanpol i dobbeltværelser. Der kommer et tillæg på Euro 15 i døgnet pr. enkeltværelse pr. nat. Hotellet er et kurhotel, så der er masser af muligheder for massage mm. I kan se på: www.newskanpol.pl. Udover alle ovennævnte faktorer, som mad, kørsler, aktiviteter og færgetransporten, er alle vejafgifter i Polen og Tyskland dækket. Desuden alle afgifter til rejsegarantifonden. Hviletidsmæssigt er polen omfattet af alle krav for EU-lande, ligesåvel som forsikringsreglerne for EU-lande er overholdt. Der må max. være 51 passagerer i hver bus. Busserne henter jer på skolen, lige inden i skal køre mod færgen. Der er to chauffører pr. bus, da de ellers ikke kan overholde hviletidsbestemmelserne.

Personer udover 80,- vil koste kr. 1900,- pr. person.

Onsdag har vi lejet discotek ”Underground” kun til jeres gruppe. For det skal I særskilt betale 10 Zloty pr. person for en non-alcoholic dring + Zloty 1000,- for leje af discoteket inkl. DJ og indgang.Hermed tilbud på jeres koloni i Polen - Lomholts Villa ( Glostrup 26. januar 2008 )


Produkt
Polen 7 dage fra d. 28/6-4/7 –2008

Prisen dækker nedenstående:
Polsk bus fragtet til København med færge d. 26. juni.
Færge Polen – København inkl. bus og én chauffør.
Kørsel Polen – Kbh. – Gedser – Kolobrzeg – Swinoucie.
Dagsfærge Swinoucie – København 4. juli for 68 personer.
Bil inkl. Chauffør med Polferries 4. juli.
6 overnatninger i Tersteff Lejren 26/6-4/7.
18 hytter til 4. personer:
1 hytte til 6. personer:
1 hytte til 3 personer
5 dage med 2-retter og drikkevare til 69 personer.
Jeg har kun kalkuleret 5 dage med bespisning, da I så kan arrangere grillet vildsvin mm. Én af
dagene.
Leje af stadion og dommer søndag d. 29. juli.
Overnatning for chauffør i Danmark på Hotel Rye fra d. 26/6-27/6.

Samlet for ovenstående: 117. 012,50 + 1125,00  = 118. 737,50 Kr.


Reinholdt Bridge
Medlem af rejsegarantifonden nr. 1562 – din sikkerhed
Sydvestvej 110, 2600 Glostrup – tlf: 43 45 98 54 – email: info@reinholdt-bridge.dk